Ambachtelijke slagerij ’t Vleeswienkeltje

Onze winkel is op 8 juli 2003 geopend in Achtmaal aan de boerderij van de ouders van Marvin. Frans en Mia hebben daar de ambachtelijke slagerij opgestart en zijn in 2012 verhuisd naar Schijf. Vanaf 1 November 2018 hebben wij de slagerij in Schijf overgenomen.

Wie zijn wij?

We zullen ons even kort voorstellen wij zijn Marvin en Debbie en hebben twee prachtige zoons, Leff en Dani. We wonen met ons mooie gezinnetje in Zundert.

Passie en vakmanschap

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We weten precies waar onze varkens, runderen en kippen vandaan komen, zodat we onze kwaliteit altijd kunnen garanderen. Wij maken al onze producten met veel passie. Van een ribkarbonade tot complete barbecues, voor alles kunt u bij ons terecht.

Thuisbezorgen

Wij willen dat iedereen van ons heerlijke vlees kan genieten. Ook al heb je wat minder tijd om naar onze mooie winkel te komen, wij bezorgen het ook bij u thuis. Daarom hebben we een overzichtelijke webshop zodat u het op een makkelijke manier kunt bestellen. Wij leveren het persoonlijk naar uw wens bij u af. Ook zorgen wij er hierbij voor dat het diepvries klaar is ingepakt. 

Producten bekijken