Onze winkel is op 8 juli 2003 geopend in Achtmaal aan de boerderij van de ouders van Marvin. Frans en Mia hebben daar de ambachtelijke slagerij opgestart en zijn in 2012 verhuisd naar Schijf. Vanaf 1 November 2018 hebben wij de slagerij in Schijf overgenomen.

Wij zullen even kort onszelf voorstellen aan u. Marvin de zoon van Frans en Mia heeft altijd gewerkt thuis op de boerderij en daarna was hij bedrijfsleider op een varkensbedrijf. Debbie heeft haar winkelervaring opgedaan bij slagerij Graumans en Albert Heijn Zundert. Wij zijn woonachtig in Zundert en sinds juni 2017 hebben wij een mooi gezinnetje met onze zoon Leff.

Allebei hebben wij altijd de droom gehad om een eigen onderneming te gaan starten. Nadat we hadden vernomen dat Frans en Mia de slagerij wilden gaan overdragen aan anderen. Hebben wij de keuze gemaakt om onszelf te gaan omscholen tot slager. Door deze keuze is onze droom om een eigen winkel te starten werkelijkheid geworden.

Deze uitdaging zullen wij met veel passie en plezier aangaan. Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen in onze winkel.